Werkgeluk en vitaliteit

Zet vandaag de eerste stap naar meer werkgeluk en vitaliteit voor jezelf en/of jouw medewerkers. Plan een video call in met gediplomeerd coach Stéphanie van Stockum en ontdek de mogelijkheden voor jou of jouw organisatie.

Minder verzuim, meer energie en motivatie

Wanneer je investeert in je werknemers en jezelf bereik je betrokken, energieke en gemotiveerde mensen die samen het bedrijf laten floreren. Ze zijn het hart van jouw organisatie. Geef ze de groeimogelijkheden en de aandacht die ze verdienen door een persoonlijk coachtraject aan te bieden via SBC Coaching. Graag verken ik de mogelijkheden met je in een persoonlijk video gesprek van zo'n 30 minuten.

  • Verlaag het ziekteverzuim en kosten
  • Creëer gelukkige werknemers en pluk daar zelf ook de vruchten van
  • Zorg voor preventie en een cultuur van waardering, motivatie en plezier

Plan direct een vrijblijvend gesprek in

===============================================================

Gediplomeerd coach Stéphanie van Stockum

'Jij bent een geweldige persoonlijkheid! En ik ben zo blij dat ik jou heb leren kennen. Het waren hele hartverwarmende en emotionele sessies die mij hebben verlost van mijn beperkende gedachten die mij voortdurend tegen hielden in wie ik ben en waar ik gelukkig van word in mijn werk maar ook op privé vlak. Ik ken mezelf veel beter. Weet nu waar mijn kracht ligt en wat mijn talenten zijn. Ik heb geleerd hoe ik mijn gedachtenpatronen kan doorbreken. Ik voel mij nu zoveel beter, dat ik bijna niet meer weet wie die oude Steffi was met al dat verdriet en die onzekerheid. Ik ben zo dankbaar dat jij mij de ogen hebt geopend. Dat ik door jouw hulp en de manier waarop jij mij bewust maakte, mij in de juiste richting hebt kunnen begeleiden. En vooral dat ik uiteindelijk zelf op de antwoorden ben gekomen. Dit was voor mij heel waardevol en zo belangrijk voor mijn levensweg. Jij bent echt een goeie coach met heel veel kwaliteiten en vaardigheden.!!! Dank je wel vanuit heel mijn hart!!! Ik werk nu met veel plezier en heb vertrouwen in mijn kwaliteiten en kracht en merk dat ik echt het verschil kan maken binnen het bedrijf. Ik voel me waardevol en energiek.'

Stefanie Schweins

Osteopaat

>