Stéphanie van Stockum

Leuk dat je mijn website bezoekt, Wie ik ben?

In 1984 geboren in Den Haag.

Geboren in Den Haag. Na mijn middelbare school ben ik gaan studeren in Breda als eventorganisator. Als afgestudeerde werkervaring opgedaan als relatiebeheerder, projectleider en ben ik in 2009 mijn eigen evenementenbureau gestart.

Na 8 jaar merkte ik dat ik de voldoening niet meer haalde uit mijn werk en heb ik het roer omgegooid.

Ik ben 5 jaar in de leer geweest bij een meditatieschool in Breda en heb de Post HBO studie Integrale Coaching en Therapie succesvol afgerond in 2019.  Daarnaast heb ik mij aangesloten bij de NOBCO (Nederlandse orde van Beroepscoaches).

Zelf heb ik de nodige uitdagingen in mijn leven ervaren.

Ik kreeg vaak te horen: ‘Wat ben je sterk!” Maar zo voelde ik mij helemaal niet!

Ik was aan het overleven. Voelde me een speelbal van de gebeurtenissen in mijn leven en het overspoelde me. Ik ervaarde onrust, disbalans en totaal geen energie. Ik merkte dat ik mezelf tegen hield in mijn ontwikkeling in werk en als mens.

Ik kreeg steeds meer fysieke klachten die mijn arts niet kon verklaren of oplossen. Mijn werk leidde eronder. Ik kwam niet meer vooruit. Merkte dat ik telkens vast liep. 

Dit moest anders. Maar hoe?

Zo ben ik met Oosterse wijsheden in aanraking gekomen. Dat heeft voor mij een proces in gang gebracht waar ik nu nog dankbaar voor ben. Door de opleiding heb ik zelf ervaren wat deze vorm van begeleiding brengt. 

Ieder dag dat ik anderen begeleid, is nog steeds bijzonder en zie ik weer hoe belangrijk het is dat we leren ervaren hoe je acceptatie, liefde en warmte in jezelf kunt vinden, in plaats van dit alleen buiten jezelf te zoeken. 

Ik ben nieuwsgierig van aard, ik vind mensen interessant. Wat beweegt ze, hoe zitten wij in elkaar? Daar word ik enthousiast van! En daar kom ik door in beweging.

Uiteindelijk zijn we allemaal verschillend, maar hebben we ook zoveel overeenkomsten waar we onszelf in herkennen.

Ik woon met mijn man en twee kinderen in Dorst. Een klein dorpje naast Breda. 

Ik zing graag, heb een eigen moestuintje, houd van in de natuur zijn. Van gezelligheid samen met mijn gezin, vrienden en familie. Lekker eten en leuke dingen ondernemen. Nieuwe ervaringen opdoen en blijven ontdekken wat het leven allemaal kan brengen en wat ik nog allemaal niet weet. 

Ik durf nu mee te gaan met wat er op me afkomt zonder mezelf erin te verliezen. Ik hoef niet alles krampachtig onder controle te houden of alles te weten. Juist vanuit niet weten komt groei. 

Nu je mij wat beter kent, maak ik ook graag kennis met jou.

Wat beweegt jou? Waar loop jij tegen aan? Wat zou jij anders willen ervaren/doen? Wie ben jij?

Nieuwsgierig geworden?

Maak vrijblijvend een kennismakingsgesprek met me. Tot snel!

Ben jij moeder of aanstaande moeder?

Bekijk dan ook eens mijn trajecten speciaal voor (aanstaande) moeders en vaders op www.ZenMama.nl 

(Visited 150 times, 1 visits today)